Om oss

81b8e2eb81cbf13f4bf5fe4b3d702f9cMesab Bygg AB är ett företag med medarbetare som har en samlad erfarenhet som gör oss till en riktigt tungviktare i branschen. Vi utför totalentreprenader inom ramen för ROT (t.ex. renoveringar av lägenhetsfastigheter) samt nybyggnationer av villor och hus.

Vårt huvudsakliga upptagningsområde är Storstockholm med omnejd, men vi har haft uppdrag från Söderhamn till Köpenhamn.

KOMPETENSER
Vårt starka team innehåller:
-Byggnadsingenjörer
-Snickare
-Målare
-Elektriker
-Rörmontörer
-Plattsättare

tumstockSamt vana projekt- och företagsledare. Vi har även täta samarbeten med högkvalitativa entreprenörer inom mark, plåt & ventilation.

KUNDER
Vi har ett tätt samarbete med Akelius fastigheter där vi bidrar med hjälp till att renovera deras miljonprogramshus. Bland våra tidigare kunder finns McDonalds, Rodamco Group (Gallerian, Sturegallerian, Täby Galleria, Väsby Centrum med flera), H&M-butiker, Willys, Citygross, Nynäs Havsbad och Åhléns. I de projekt där vi jobbat som underentreprenör har vi ofta ansvarat för de synliga bitarna såsom keramik & plattsättning.

KVALITETSSÄKRING
Vårt mål är att lansera en näst intill felfri produkt i en bransch där kvalitetssäkring traditionellt varit svårt. Vi har byggt vårt eget kvalitetssystem som står inför ISO-certifiering och som testas ingående på vår nuvarande verksamhet mot Akelius fastigheter.

Vi är certifierade med Byggkeramikrådets Våtrumsbehörighet, Weber och vi har BAS-U och BAS-P. Vi har även utbildning i Boverkets Byggregler och PBL (Plan och Bygglagen) samt lång erfarenhet av skadeutredningar i våtrum. Företaget är ansvarsförsäkrat hos Moderna Försäkringar.